Hamburger Wraps z azjatyckiej wieprzowiny i grzybów
Asian Pork and Mushroom Burger Wraps może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 26g białka, oraz 36 g tłuszczu. Mieszanka trawy cytrynowej, sos chili, paski zapałek wielkości marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Azjatyckie Zawijasy Do Sałaty Wieprzowej, Azjatyckie Zawijasy Do Sałaty Wieprzowej, oraz Azjatyckie Zawijasy Do Sałaty Wieprzowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj trawę cytrynową i czosnek; sauté 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trawa Cytrynowa
Czosnek
3
Dodać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
4
Posypać 1/2 łyżeczki grubej soli; smażyć, aż grzyby będą miękkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Grzyby
5
Zdjąć z ognia; schłodzić na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Umieścić wieprzowinę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wymieszaj w 1 łyżce sosu sojowego, 1 łyżeczce oleju sezamowego, popękanym pieprzu i 1/2 łyżeczki grubej soli, a następnie złóż mieszankę grzybową. Za pomocą 2 obfite łyżki stołowe dla każdego, kształt na 18 pasztecików, każdy o średnicy 2 1/4 cala; ułóż na blasze do pieczenia wyłożonej tworzywem sztucznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany Pieprz
Sól Gruboziarnista
Olej Sezamowy
Sos Sojowy
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
8
Ubić sos hoisin, imbir, ocet, sos chili, a pozostałe 1 łyżka sosu sojowego i 2 łyżeczki oleju sezamowego w małej misce na sos. Czy z wyprzedzeniem: hamburgery i sos może byćbezpośrednio 6 godzin. Przykryć osobno; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Hoisin
Sos Chili
Olej Sezamowy
Sos Sojowy
Ocet
Imbir
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Stojak do grilla natryskowego z nieprzywierającym sprayem. Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Hamburgery Grill aż gotowane przez, o 3 minut na stronie. Ułóż hamburgery na półmisku; Ustaw SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
10
Umieść sałatę, paprykę, marchewkę i kolendrę w oddzielnych miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Kolendra
Sałata
Marchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Podawać, pozwalając gościom zawijać hamburgery w sałatę i dodać sos i warzywa według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sałata
SOS
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
12
* Dostępne w sekcji Asian foods wielu supermarketów i na rynkach azjatyckich.