Halloweenowe Naleśniki
Halloweenowe naleśniki mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepis na poranny posiłek. Ten przepis służy 10 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Jest idealny do Halloween. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pół na pół, oryginalną mieszankę, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 20%. Podobne przepisy to Halloweenowe naleśniki, Halloween Naleśniki Z Dyni, oraz Krwawe Naleśniki Na Halloween Śniadanie.
Instrukcje
W rondlu 1-quart rozgrzać syrop klonowy, syrop kukurydziany i masło na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Wyjąć z ognia; mieszać w Kolorze żywności. Odstawić.
W dużej misce, wymieszać razem pół na pół i sok z cytryny; odstawić 2 protokół. Wymieszać mieszankę Bisquick, cukier, proszek do pieczenia, żółtka i wanilię trzepaczką lub widelcem do wymieszania. Wymieszać z czekoladą. W małej misce, ubić białka z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Złóż ubite białka na ciasto.
Griddle ciepła do 177° lub ciepła 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Smarujemy roztopionym masłem.
Umieść dyniową formę do naleśników na patelni z uchwytem do góry; podgrzewaj do gorąca.
Dla każdego naleśnika wlać 1/3 szklanki ciasta do formy na gorącej patelni. Gotuj, aż pęcherzyki pękną na powierzchni, a krawędzie po prostu zaczną wysychać.
Usunąć pleśń. Skręcić; gotować około 1 minuty lub aż złoty kolor.
Podawać z syropem pomarańczowym.