Halibut Green Curry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 34g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 6,47 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Jeśli masz sól koszerna, liście kolendry, filety halibut i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Halibut z kokosem i zielonym Curry, Tajskie zielone Curry z indykiem i cukinią w zielonym sosie Curry z mleka kokosowego, oraz Kokosowy Curry Halibut dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Połącz kolendrę, miętę, mleko kokosowe, 2 łyżki wody, 1 łyżkę oleju, brązowy cukier, sok z limonki, czosnek, imbir, pieprz i 1/4 łyżeczki soli w maszynce. Pulsuj, aż będzie gładka, a następnie przenieś do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ułóż 24-calowy kawałek folii na blasze do pieczenia. Kapustę wrzucić z pozostałym 1 łyżką oleju i szczyptą soli. Ułóż w jednej warstwie na środku folii. Filety rybne Nestle na jarmuż i posypać 1/4 łyżeczki soli. Na każdym filecie równomiernie rozprowadzić zielony sos curry. Wierzch luźno z innym 24-calowym kawałkiem folii (staraj się, aby folia nie dotykała ryby) i uszczelnij krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Jarmuż
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Piec opakowanie foliowe, aż ryba jest po prostu gotowane przez i zielenie są chrupiące-przetargu, 15 do 20 protokół. Ostrożnie odłącz opakowanie foliowe i podziel rybę i zieleninę na cztery talerze. Top z kolendry i podawać z wapna kliny.
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.