Halibut z musztardowo-orzechową skórką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.3 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis ma 533 kalorie, 37g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać wino, orzechy laskowe, halibut, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halibut Pot Pie z puree ziemniaczanym, Halibut ze skórką orzechową i winegretem jabłkowym, oraz Halibut ze skórką ziołowo-migdałową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Śmietana 3 łyżki masła z musztardą i orzechami laskowymi w małej misce. Przyprawić rybę solą i pieprzem cayenne i rozprowadzić mieszaninę masła po jednej stronie każdego steku. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, jeśli czas na to pozwala.
Rozłóż pozostałe 1 łyżki masła w płytkiej patelni do pieczenia, która utrzyma rybę bez tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Umieść rybę na patelni, a następnie polej ją kilkoma gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianek
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Zalej rybę winem i rozrzuć oliwki, usuń liście z 4 gałązek tymianku i rozrzuć je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki
Tymianek
Ryby
Wino
6
Doprowadzić do wrzenia na górze pieca, a następnie przenieść do piekarnika i gotować przez 10 do 12 minut, niezakłócony, aż ryba jest po prostu gotowe; powinno być twarde i prawie nieprzezroczyste prawie całą drogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Włącz brojlery i umieść ryby około 3 cale od źródła ciepła. Dusić na minutę lub dwie, lub aż skorupa jest bąbelkowy i jasnobrązowy.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.