Halibut zapiekany z ziołami i czosnkiem z pieczonym w piekarniku Ratatouille
Zioła i czosnek Crusted Halibut z pieca pieczone Ratatouille może być tylko głównym daniem szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 819 kalorii, 44g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 8,82 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, trybula, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Halibut Smażony W Piekarniku Czosnkowo-Ziołowym, Halibut smażony w piecu czosnkowo-ziołowym, oraz Kurczak zapiekany w piecu z ziołami w sosie z oliwy z pietruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Każdy filet posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem, posypać skórką do dołu w mieszance ziołowo-Chlebowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni saute aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodać filety, crust-side w dół i saute aż lekko złoty kolor, o 3 do 4 protokół. Zmniejszyć ogień do średniej, odwrócić filety i kontynuować gotowanie, aż ryba jest po prostu gotowane przez, o 3 do 4 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. W średniej zapiekance zrób warstwę cebuli, skrop kilka łyżek oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem i posypać niektórymi ziołami. Powtórz z pozostałymi warzywami. Przykryć i piec w piekarniku przez 1 do 1 1/2 godziny, naciskając na warzywa od czasu do czasu, aż warzywa będą całkowicie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.