Halibut z sosem pomidorowym z grilla i polentą miodowo-musztardową
Halibut z sosem pomidorowym z grilla i Polentanem miodowo-musztardowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Na 8,72 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 623 kalorie, 41g białka, oraz 35 g tłuszczu. Mieszanka masła, mleka, pomidorów winogronowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szaszłyki szparagowo-pomidorowe z sosem musztardowo-chrzanowym, Grillowany Halibut, bakłażan i Baby Bok Choy z koreańskim sosem Barbecue, oraz Halibut z soczewicą i sosem musztardowym dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.