Halibut Veracruz
Halibut Veracruz może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $9.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 46g białka, oraz 31 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz awokado, Jalapeno, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Halibut Veracruz, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), oraz Ryby Veracruz.
Instrukcje
Umieść olej roślinny na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 3 protokół.
Dodaj pomidory, jalapeo i wino. Zmniejszyć sos do 1/3 szklanki (1215 minut). Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Filety z halibuta doprawić solą.
Dodaj rybę do gorącej patelni. Gotować, aż spód brązowieje (23 protokół). Odwróć rybę.
SOS wyjąć z ognia; wymieszać z oliwkami. SOS podzielić na 4 talerze; na wierzchu filety i plastry awokado, sok z 1 limonki i posiekaną natkę pietruszki lub kolendry.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.