Halibut Pieczony Z Czerwoną Papryką, Cebulą I Ziemniakami

Halibut Pieczony Z Czerwoną Papryką, Cebulą I Ziemniakami
Halibut pieczony z czerwoną papryką, cebulą i ziemniakami to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 60 i kosztuje 46 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 14 minut. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka klinów cytryny, papryka, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karmelizowana cebula i pieczona papryka mięsna, Sałatka z kalmarów, pieczonej papryki i marynowanej grillowanej czerwonej cebuli, oraz Pieczona Kiełbasa Z Ziemniakami, Papryką I Cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ziemniaki umieścić na dużej patelni do pieczenia lub na dużej blasze do pieczenia; skropić olejem i obrócić, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Dodaj paprykę i cebulę. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.Pieczemy warzywa, obracając ziemniaki raz lub dwa razy i przesuwając kawałki papryki i cebuli wokół tak brązowo równomiernie, aż ziemniaki zaczynają brązowo i są prawie miękkie, o 35 protokół.Podczas gdy warzywa są smażone, drobno posiekać pietruszkę, skórkę z cytryny, oregano i czosnek razem, aby gremolata. Doprawić halibuta pozostałym 1/4 łyżeczki soli i pieprzu, następnie posypać 2 łyżeczkami gremolaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
HalibutHalibut
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Wyjąć patelnię z piekarnika. Zwiększenie temperatury pieca do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przełóż warzywa na boki patelni i umieść halibuta na środku. Łyżka niektórych cebuli i papryki na halibut. Ułóż ziemniaki na brzegach, obracając rumiane boki do góry.Piecz, aż warzywa będą rumiane i miękkie, a halibut będzie nieprzezroczysty w środku, 10 do 15 minut więcej, w zależności od grubości ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
HalibutHalibut
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Posypać pozostałą gremolatę na wierzchu. Ułóż halibuta i warzywa na półmisku lub pojedynczych talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
HalibutHalibut
7
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 14 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia53
Magazyn