Halibut Marynowany Cytrynowo

Halibut Marynowany Cytrynowo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta marynowanego w cytrynie. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 402 kalorie, 42g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 8,03 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, czosnku, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Halibut Marynowany W Ziołach Cytrusowych, Halibut Marynowany Z Grilla Z Pikantno-Kolendrową Majonezem, oraz Halibut marynowany w ziołach, Okra-Biała kukurydziana Sałatka z Sukkotem i rukolą.

Instrukcje

1
Umieść rybę, czosnek, sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól i pieprz w dużej torbie Ziplock. Przenieś ryby do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
2
Odstawić do lodówki na 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 204°, podczas gdy ryba marynuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjmij rybę z worka, otrząsając nadmiar, ale nie wszystko, marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
4
Umieścić w szklanym naczyniu do pieczenia. Smażyć ryby, aż nieprzejrzyste i łuszczenie, o 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia56
Magazyn