Głęboka, Bogata Meksykańska Gorąca Czekolada

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj głębokiej, bogatej meksykańskiej gorącej czekolady. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 521 kalorii, 15g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ozdoby: bitą śmietanę, mleko, Holenderski proces i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Bogate ciasto czekoladowe z słodko-gorzką polewą czekoladową, oraz Bogate Fondue Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w holenderskim piekarniku. Gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż czekolada topi się i cukier rozpuszcza, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z ognia i energicznie ubijać, aż gorąca czekolada będzie spieniona.
Natychmiast wlać do kubków; w razie potrzeby do każdej porcji wymieszać odrobinę likieru kawowego. Top z bitą śmietaną, i posypać cynamonem, w razie potrzeby.
Dodaj fasolę wanilii do każdego kubka jako mieszadło, w razie potrzeby
* Testowaliśmy z puszkami z polewą Reddi-wip. Dla Zabawy imprezowej jest to szybkie i łatwe, a Tryskanie jest zabawne.