Przepis gęsty i pikantny sos Barbecue jest gotowy w około 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako sos. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jeśli masz mielony cynamon, cebulę w proszku, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gruby i lepki sos Barbecue przepis, Grube wycięte Pierścienie O i pikantny sos do zanurzania, oraz Pikantny Sos Barbecue dla podobnych receptur.
Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować Deloach Forgotten Vines Zinfandel. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 8 dolarów za butelkę.