Gyoza wegetariańska (pierogi Japońskie)

Gyoza wegetariańska (pierogi Japońskie)
Wegetariańska Gyoza (Japońskie pierogi) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu hoisin, kapusta, korzeń imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Gyoza przepis (pierogi smażone na patelni japońskiej), Gyoza Japońska, oraz Gyoza Japońska.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn