Gyoza przepis (pierogi smażone na patelni japońskiej)

Gyoza przepis (pierogi smażone na patelni japońskiej)
Gyoza przepis (Japońskie pierogi smażone na patelni) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 485 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka oleju sezamowego, opakowania z kluskami, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gyoza wegetariańska (pierogi Japońskie), Gyoza Recipe (Japoński wieprzowina i krewetki Pot Naklejki), oraz Gyoza Japońska dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia6
Magazyn