Gussoni Fritti (Placki Warzywne)

Gussoni Fritti (Placki Warzywne)
Gussoni Fritti (placki warzywne) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 118 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, ziemniaki, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Amaretti Fritti (Amaretti Fritti), Cukinia Fritti, oraz Placki Warzywno-Kukurydziane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mąkę, sól, proszek do pieczenia i tyle wody, aby utworzyć dość luźne, lepkie ciasto. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W dużej misce, połączyć cukinię, ziemniaki, 2 łyżki smalcu, czosnek, szczypta gałki muszkatołowej, Parmigiano i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać wystarczy, aby połączyć wszystkie składniki.
4
W garnku o wysokim boku podgrzej pozostały smalec na dużym ogniu do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Mieszankę roślinną zanurzyć w cieście za pomocą łyżki stołowej, upewniając się, że wszystkie powierzchnie każdego placka są pokryte warstwą. Upuść placki na gorący smalec, kilka na raz, i gotować, aż głęboki złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
SmalecSmalec
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Wyjąć ze smalcu, soli i pozostawić do odsączenia na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami na chwilę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn