Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z soczewicy i czosnku z kiełbasą. Jedna porcja zawiera 625 kalorii, 33g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.95 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz liść laurowy, wino, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Zupa z soczewicy z kiełbasą, boczkiem i czosnkiem, Cassoulet Z Kiełbasą Z Soczewicy I Czosnku, oraz Cassoulet z kiełbasą z soczewicy i czosnku.
Instrukcje
1
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać kiełbasę i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż zacznie brązowieć, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
3
Dodaj marchew, czosnek, cebula, koper włoski i liść laurowy i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać wino i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż patelnia jest prawie sucha, o 5 protokół. Wymieszać soczewicę, bulion i wodę i doprowadzić do wrzenia. Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będzie miękka, 1 godzinę. Wyrzucić liść laurowy.