Gussied Up Mac ' N ' Cheese
Wysmażony ser Mac' n ' może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 664 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę andouille, sól, chipsy ziemniaczane gotowane w czajniku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.
Instrukcje
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu dla al dente, dodając sól do wody.
Tymczasem kiełbasę pokroić wzdłuż na ćwiartki.
Pokrój każdą ćwiartkę na kawałki o grubości 1/4 cala.
Saut kiełbasa w holenderskim piecu na średnim ogniu 3 minut lub aż rumiane wokół krawędzi; spuścić na ręcznikach papierowych.
Doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu w holenderskim piecu na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej, i wymieszać produkt serowy. Gotować, ciągle mieszając, aż ser się rozpuści. Wymieszać kiełbasę i pozostałe sery; gotować, ciągle mieszając, aż sery się stopią.
Zdjąć z ognia; wymieszać z gorącym ugotowanym makaronem.
Wlać mieszaninę do maślanego 3-qt. naczynie do pieczenia lub 12 (8-oz .) ramekiny; top z chipsami ziemniaczanymi.
Piec w 375 przez 20 minut lub aż bąbelkowo i rumiane.
Wyjąć z piekarnika i odstawić 5 minut.
Uwaga: testowaliśmy z Velveeta.
* Można zastąpić lekko solone chipsy ziemniaczane.
Przepis dostosowany do ognia w moim brzuchu.