Gumdrop Fruitcake
Gumdrop Fruitcake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 754 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.27 za porcję. Jeśli masz rodzynki, mielone goździki, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson, Fruktkaka (Szwedzki Owocnik .... Nie Jak American Fruitcake), oraz Chleb Gumdrop dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Linia dwie 9 x 5 calowe patelnie bochenek lub 10 calowa patelnia rurowa z natłuszczonym pergaminem lub ciężkim papierem.
Mąkę, cynamon, goździki, gałkę muszkatołową i sól przesiać.
Pokroić dziąsła na cztery części. Pekany podsmażyć na 1 łyżce masła lub margaryny.
Wymieszać pekan, rodzynki i gumdrops razem, i roll W 3/4 szklanki mieszanki mąki.
W dużej misce, śmietany razem 1 szklanka masła lub margaryny i cukru białego.
Wymieszać w ubitych jajkach.
Wymieszać z mąką i mieszanką przypraw na przemian z musem jabłkowym. Rozpuścić sodę w gorącej wodzie i wymieszać z cieście. Wymieszać wanilią. Wymieszać z orzechami, gumdrops, i rodzynki.
Piec przez 2 godziny. Czas pieczenia na patelni z rurką powinien wynosić około 30 do 40 minut dłużej. Przetestuj około 10 minut przed dłuższym czasem. Możesz nie dostać czystego testera, ale będziesz w stanie stwierdzić, czy jest to guma cukierkowa lub ciasto. Super. Owiń w folię.