Gumbo Z Krewetkami I Sumami
Krewetki i suma Gumbo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 239 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka czosnku, selera, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Gumbo Sumowe, Gumbo Z Krewetkami, oraz Gumbo Z Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepły olej na patelni na średnim ogniu. Wymieszaj cebulę, paprykę, seler i czosnek. Gotować do miękkości, o 10 protokół.
Kostki bulionowe rozpuścić w gorącej wodzie.
Wlać do patelni. Pomidory mieszać, okra, i krewetki na patelni. Doprawić solą, pieprzem cayenne, tymiankiem, liśćmi laurowymi i gotować kraba. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 protokół.
Umieść rybę na patelni, powrót do wrzenia; przykryć, i dusić 15 minut więcej.
Usunąć liście laurowe i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.