Gulf Coast czosnek / masło / wino ryba jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 3G białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, łagodne ryby, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie super. Gulf Coast Gumbo, Gulf Coast krewetki i kasza, oraz Gulasz Z Owoców Morza Gulasz są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić na patelni z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać czosnek, gotować może 2 min na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Dodaj filety, nie tłocz ich. W zależności od wielkości patelni i filetu, zwykle robię tylko 2 na raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Posypać przyprawy z jednej strony i dodać zioła do masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
5
Dodaj wino i sok z cytryny teraz. Gotować może 5 minut.Teraz odwróć i posypać drugą stronę przyprawami. gotować jeszcze 5 minut lub do płatków widelcem łatwo.Powtórzyć z innymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodaj więcej masła i wina, jeśli sos wygląda jakby znikał.Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.