Gulasz z żółwi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 248 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Mieszanka ziela angielskiego, wina, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Gulasz Z Żółwia, Turtle Pie, oraz Turtle Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zanurz żółwia w mące. W dużym, grubym dnie rondel na dużym ogniu, stopić masło i brązowy kawałki żółwia, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Wyjmij żółwia z patelni i pozostaw do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć. Deglaze patelni z czerwonym winem, skrobanie bitów z dołu i boków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj seler, cebulę, marchew do garnka. Wymieszać w bulionie wołowym, 1/2 szklanki wody, i nadal gotować na średnim ogniu. W małej misce ubij razem skrobię kukurydzianą, paprykę, ziele angielskie, pietruszkę, gałkę muszkatołową, imbir, pastę pomidorową, sól i pieprz oraz 2 łyżki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sos Worcestershire
Pasta Pomidorowa
Bulion Wołowy
Skrobia Kukurydziana
Ziele Angielskie
Marchew
Papryka
Pietruszka-nać
Seler
Imbir
Gałka Muszkatołowa
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
Garnek
4
Dodaj do mieszanki warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
5
Gdy żółw ostygnie, umieścić mięso w gazie, i związać zamknięty sznurkiem rzeźnika i dodać do garnka. Żółw musi być w gazie, aby można go było wyekstrahować z gulaszu przed pureeing. Kontynuuj gotować na średnim ogniu, aż mieszanina się zagotuje, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny. Po 2 godzinach wyjmij żółwia w gazie i odcedzaj warzywa z wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Stado
Mięso
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
Sernik
Garnek
6
Przełożyć gotowane warzywa do robota kuchennego i przetworzyć, aż uzyska się grubą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
7
Wyjąć żółwia z gazą i zwrócić mięso do rondla z zastrzeżonym płynem i puree warzyw. Gotować na średnim ogniu, aż do uzyskania pożądanej grubości, około 20 minut. Chochla do misek i zakończyć z odrobiną sherry w każdej misce przed podaniem.