Gulasz Z Żubrów

Gulasz Z Żubrów
Need a dairy free main course? Gulasz z żubra może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz wino, sos pomidorowy, mielony tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz Z Żubrów, Gulasz Z Żubra Meksykańskiego, oraz Gulasz Z Żubra Z Zielenią Wiosenną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oleju rzepakowego w holenderskim piecu na średnim ogniu; brąz żubra w oleju, 2 do 3 minut na stronę; usunąć żubra i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
żubryżubry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Wlać 1 łyżkę oleju rzepakowego do holenderskiego piekarnika; gotować i mieszać cebulę i seler w oleju do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodać czosnek; gotować i mieszać kolejne 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Posypać mąkę na mieszaninie i wymieszać do herbu. Wymieszać bulion, wodę, wino, sól, pieprz, goździki, sos pomidorowy, pietruszkę i tymianek do mieszaniny; doprowadzić do wrzenia. Z powrotem żubra do mieszaniny i wymieszać. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie przetargu widelec, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
żubryżubry
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn