Gulasz Z Żubrów

Gulasz Z Żubrów
Need a dairy free main course? Gulasz z żubra może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz wino, sos pomidorowy, mielony tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz Z Żubrów, Gulasz Z Żubra Meksykańskiego, oraz Gulasz Z Żubra Z Zielenią Wiosenną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oleju rzepakowego w holenderskim piecu na średnim ogniu; brąz żubra w oleju, 2 do 3 minut na stronę; usunąć żubra i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
żubryżubry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Wlać 1 łyżkę oleju rzepakowego do holenderskiego piekarnika; gotować i mieszać cebulę i seler w oleju do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać czosnek; gotować i mieszać kolejne 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Posypać mąkę na mieszaninie i wymieszać do herbu. Wymieszać bulion, wodę, wino, sól, pieprz, goździki, sos pomidorowy, pietruszkę i tymianek do mieszaniny; doprowadzić do wrzenia. Z powrotem żubra do mieszaniny i wymieszać. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie przetargu widelec, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
żubryżubry
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn