Gulasz Z Zielonego Chili Pueblo

Gulasz Z Zielonego Chili Pueblo
Gulasz z Zielonego Chili Pueblo trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 1,59 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 19g białka, oraz 22g tłuszczu. Mieszanka selera, bulionu z kurczaka, oregano i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżką wynik 52%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pueblo Green Chili, Gulasz Z Dyni Pueblo, oraz Gulasz Z Zielonego Chili.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piekarniku brązuj połowę wieprzowiny na raz na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj pozostałe składniki. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz i Grenache to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava
Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji wina cava są wybierane z wielką starannością i podlegają minimalnemu okresowi dojrzewania wynoszącemu cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – leżakowane butelki podlegają technice déplacé, która polega na wstrząsaniu butelkami w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem potencjału aromatycznego i smakowego przez ponad 48 miesięcy dojrzewania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnozłotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn