Gulasz Z Włoskiej Wołowiny Tortellini
Przepis włoska wołowina Tortellini gulasz może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 2 godziny i 10 minut. Przepis ten służy 6. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 455 kalorii, 34g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, seler, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wolnowar Włoski Gulasz Tortellini, Gulasz Wołowy Włoski, oraz Gulasz Wołowy Włoski podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połączyć mąkę i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Dodać wołowinę, kilka sztuk na raz, i wstrząsnąć do pokrycia.
W holenderskim piekarniku brązową wołowinę w 2 łyżkach oleju; odcedzić.
Wyjąć i odstawić. Na tej samej patelni podsmażyć cukinię, cebulę, seler i marchew w pozostałym oleju do miękkości.
Dodać czosnek, oregano, bazylię i majeranek; gotować 1 minutę dłużej.
Dodaj wino, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z patelni. Powrót wołowiny na patelnię; dodać pomidory, bulion, cukier i pozostały pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 godziny lub do miękkości wołowiny.
Dodać tortellini i szpinak. Wróć do wrzenia. Gotuj, bez przykrycia, przez 7-9 minut lub do momentu, gdy tortellini będzie miękkie.