Gulasz Z Włoskiej Wołowiny Tortellini

Gulasz Z Włoskiej Wołowiny Tortellini
Przepis włoska wołowina Tortellini gulasz może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 2 godziny i 10 minut. Przepis ten służy 6. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 455 kalorii, 34g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, seler, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wolnowar Włoski Gulasz Tortellini, Gulasz Wołowy Włoski, oraz Gulasz Wołowy Włoski podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połączyć mąkę i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Dodać wołowinę, kilka sztuk na raz, i wstrząsnąć do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
W holenderskim piekarniku brązową wołowinę w 2 łyżkach oleju; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Wyjąć i odstawić. Na tej samej patelni podsmażyć cukinię, cebulę, seler i marchew w pozostałym oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać czosnek, oregano, bazylię i majeranek; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
6
Dodaj wino, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z patelni. Powrót wołowiny na patelnię; dodać pomidory, bulion, cukier i pozostały pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 godziny lub do miękkości wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodać tortellini i szpinak. Wróć do wrzenia. Gotuj, bez przykrycia, przez 7-9 minut lub do momentu, gdy tortellini będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia85
Magazyn