Gulasz Z Ostryg
Oyster gulasz jest gluten free, primal i pescatarian przepis z 4 porcjami. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ta zupa ma 529 kalorii, 9g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 384 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pół na pół śmietanę, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 56%. Spróbuj Gulasz Z Ostryg, Gulasz Z Ostryg, oraz Gulasz Z Ostryg podobnych receptur.
Instrukcje
Masło roztopić na dużej patelni na średnim ogniu i gotować seler i szalotki, aż szalotki będą miękkie.
Wlać pół na pół do dużego garnka na średnim ogniu.
Wymieszać z masłem, selerem i szalotką. Mieszaj w sposób ciągły. Gdy mieszanina jest prawie wrzenia, wlać ostrygi i ich płyn do garnka. Doprawić solą, pieprzem i pieprzem cayenne. Mieszaj w sposób ciągły, aż ostrygi zwijają się na końcach. Gdy ostrygi zwijają się, gulasz jest gotowy do gotowania; wyłącz ogień i podawaj.