Gulasz Z Mielonej Wołowiny
Mielona wołowina gulasz może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 118 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 godzin i 20 minut. Przynosi ci smak domu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pod ręką koncentrat pomidorowy, czosnek w proszku, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Spróbuj Gulasz Hobo Z Mielonej Wołowiny, Gulasz Z Mielonej Wołowiny Na Patelni, oraz Gulasz Z Mielonej Wołowiny Na Patelni dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. W 5-qt. powolna kuchenka, połącz kolejne dziewięć składników. Dodaj wołowinę. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 4-5 godzin. Dodaj zupę i koncentrat pomidorowy; przykryj i gotuj przez 1 godzinę dłużej lub do podgrzania.
Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Gulasz wołowy w menu? Spróbuj połączyć się z Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Les Cretes Syrah z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 33 dolarów za butelkę.
![Les Cretes Syrah]()
Les Cretes Syrah
Rubin z odcieniami granatu. Cienka warstwa prażonych przypraw do nosa z jagodowymi odcieniami. Miękki i zrównoważony na podniebieniu, o dobrym smaku i świeżości.Połącz to wino z pierwszymi daniami, fondue, czerwonym mięsem, dziczyzną, serem.