Gulasz z Makaronem Z Indyka

Gulasz z Makaronem Z Indyka
Gulasz z makaronem z indyka to danie główne bez nabiału. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 40 g białka i 13 g tłuszczu. Za 2,79 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Będzie hitem na jesiennym przyjęciu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką wyjątkowo szeroki makaron jajeczny, rosół z kurczaka, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 37% wyniku, co nie jest wynikiem super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Domowy bulion z indyka cytrynowego i zupa z makaronem z indyka Jalapeno, bulion z indyka i indycza zupa z makaronem Soba oraz gulasz z makaronem z kurczaka.

Instrukcje

1
Na dużej patelni smaż indyka i cebulę na oleju przez 5-6 minut lub do momentu, aż indyk przestanie być różowy; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużej misce wymieszaj bulion, zupę, warzywa i pieprz cytrynowo-pieprzowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj do patelni; doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj makaron. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut lub do momentu, aż makaron i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje ulubione wina Stew. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Riesling Pro-Bono z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Riesling Pro Bono
Riesling Pro Bono
Wyraźne wejście ze zrównoważoną treściowością; zaokrąglone z wyraźną kwasowością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn