Gulasz z Makaronem Z Indyka
Gulasz z makaronem z indyka to danie główne bez nabiału. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 40 g białka i 13 g tłuszczu. Za 2,79 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Będzie hitem na jesiennym przyjęciu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką wyjątkowo szeroki makaron jajeczny, rosół z kurczaka, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 37% wyniku, co nie jest wynikiem super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Domowy bulion z indyka cytrynowego i zupa z makaronem z indyka Jalapeno, bulion z indyka i indycza zupa z makaronem Soba oraz gulasz z makaronem z kurczaka.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż indyka i cebulę na oleju przez 5-6 minut lub do momentu, aż indyk przestanie być różowy; odpływ.
W dużej misce wymieszaj bulion, zupę, warzywa i pieprz cytrynowo-pieprzowy.
Dodaj do patelni; doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj makaron. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut lub do momentu, aż makaron i warzywa będą miękkie.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje ulubione wina Stew. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Riesling Pro-Bono z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Riesling Pro Bono
Wyraźne wejście ze zrównoważoną treściowością; zaokrąglone z wyraźną kwasowością.