Kurczak, ciecierzyca, i gulasz z cukinii może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz zmielonego kurczaka, sól, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz Z Ciecierzycy Z Kurczaka, Gulasz z kurczaka i ciecierzycy, oraz Gulasz z kurczaka, makaronu i ciecierzycy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj cebulę, rozmaryn, i czosnek; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać cukinię, czarny pieprz, sól, i kurczak; gotować 5 minut, aż kurczak jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodać bulion i następne 6 składników( przez liść laurowy); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Odrzuć liść laurowy.