Gulasz z kurczaka z cytryną i rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 865 kalorii, 46g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka mąki, rozmaryn, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 8 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rosemary gulasz z kurczaka z warzywami, Wolnoopalacz kurczak gulasz warzywny z rozmarynem, tymiankiem i szałwią, oraz Rosemary Lemon Kurczak dla podobnych receptur.
Odstawić skórkę kurczaka-bok do garnka, uważając, że skóra jest tuż nad powierzchnią płynu, a następnie umieścić gulasz w piekarniku. Gotować, odkryte, aż kurczak jest gotowane przez, przetargu, i lekko szkliwione i brązowy, o 40 protokół. Od czasu do czasu podlewać kurczaka w ciągu ostatnich 20 minut gotowania. W międzyczasie użyj widelca, aby przerobić pozostałe 2 łyżki masła na 2 łyżki mąki, aby uzyskać pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Wyjąć i wyrzucić rozmaryn i ułożyć wszystkie warzywa i kurczaka (rezerwując soki na patelni)w naczyniu/misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Szyjki Z Kurczaka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Umieścić holenderski piekarnik na średnim ogniu i ubić mieszaninę masła / mąki do soków, aż się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie