Gulasz z kurczaka i fasoli
Gulasz z kurczaka i fasoli to przepis bezglutenowy i bezmleczny z 7 porcjami. Za 1,23 dolara za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 21 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 288 kalorii . Będzie hitem na Twoim zimowym wydarzeniu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i jest gotowe w około 25 minut . Mieszanka piersi z kurczaka, ciecierzycy, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z oceną Spoonacular wynoszącą 61% , to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak 10-minutowy gulasz z fasoli , Gulasz z fasoli cannellini i wędzonego indyka i Gulasz z fasoli inspirowany ribollitem .
Instrukcje
W garnku żeliwnym lub w kotle do zupy podsmaż cebulę, zieloną paprykę i czosnek na oleju, aż zmiękną.
Dodaj kurczaka; smaż i mieszaj na średnim ogniu, aż soki będą klarowne, około 5 minut. Dodaj pozostałe składniki. Zmniejsz ogień i gotuj bez przykrycia przez 8-10 minut.