Gulasz z kurczaka i Chorizo to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz paprykę, czosnek, nitki szafranu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (kremowy ryż z kurczakiem i Chorizo), Gulasz z dorsza z Pimentonem i Chorizo, oraz Gulasz z Chorizo i ciecierzycy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać kurczaka na patelnię; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 14 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Usuń kurczaka, rezerwując płyn do gotowania; ostudzić. Shred chicken. Odcedzić płyn do gotowania przez drobne sito nad miską; wyrzucić cząstki stałe.