Gulasz z kiełbasy Cheddar
Gulasz Cheddar Bratwurst to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 30 g białka , 37 g tłuszczu i łącznie 637 kalorii . Za 2,06 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Został dostarczony przez Allrecipes. Mieszanka papryki, kiełbasek kiełbaskowych, sera cheddar i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 10 minut . Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 6 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 69% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Bratwurst z ciasta francuskiego Cheddar , karmelizowana cebula piwna i kiełbasa Cheddar oraz karmelizowana cebula piwna i kiełbasa Cheddar są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W powolnym naczyniu umieść kiełbaski kiełbaskowe, fasolkę szparagową, krem z grzybów, paprykę, cebulę, czerwone ziemniaki, ser Cheddar i wodę. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Gotuj na wysokim poziomie, aż ziemniaki będą miękkie, około 3 godzin.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje ulubione wina Stew. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Winnica Eden Canyon „ESTATE” Cabernet Sauvignon z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 49 dolarów za butelkę.
Winnica Eden Canyon „ESTATE” Cabernet Sauvignon
BRĄZOWY MEDAL - Konkurs Wina San Francisco Chronicle 2011. Cabernet Sauvignon Estate 2007 to pomyślny rocznik. Sezon wegetacyjny wytworzył najgrubsze i najbardziej aromatyczne skórki, jakie kiedykolwiek uprawialiśmy. Mocna i złożona, jej krucza cera odsłania kobiecy styl, średnie ciało i gęste aromaty świeżych jagód, czekolady, porzeczki, cynamonu, fiołków i goździków. Jest to rocznik dojrzewający przez 24 miesiące w beczkach z francuskiego dębu. Nasze małe, ręcznie robione wina powstają przy minimalnej interwencji, co odzwierciedla pełny wpływ naszej winnicy na proces produkcji wina. Nasza winnica posiadłości produkuje winogrona o niskiej wydajności i wysokiej jakości, które są miażdżone i usuwane z łodyg w ciągu kilku minut od ręcznego zbioru. Produkujemy około 2000 skrzynek rocznie win spójnych, zbilansowanych, o niskiej zawartości siarczynów, wegańskich, bezglutenowych, niezawierających GMO i przyjaznych naturze win.