Gulasz z kiełbasy Cheddar

Gulasz z kiełbasy Cheddar
Gulasz Cheddar Bratwurst to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 30 g białka , 37 g tłuszczu i łącznie 637 kalorii . Za 2,06 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Został dostarczony przez Allrecipes. Mieszanka papryki, kiełbasek kiełbaskowych, sera cheddar i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 10 minut . Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 6 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 69% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Bratwurst z ciasta francuskiego Cheddar , karmelizowana cebula piwna i kiełbasa Cheddar oraz karmelizowana cebula piwna i kiełbasa Cheddar są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W powolnym naczyniu umieść kiełbaski kiełbaskowe, fasolkę szparagową, krem z grzybów, paprykę, cebulę, czerwone ziemniaki, ser Cheddar i wodę. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Gotuj na wysokim poziomie, aż ziemniaki będą miękkie, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje ulubione wina Stew. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Winnica Eden Canyon „ESTATE” Cabernet Sauvignon z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 49 dolarów za butelkę.
Winnica Eden Canyon „ESTATE” Cabernet Sauvignon
Winnica Eden Canyon „ESTATE” Cabernet Sauvignon
BRĄZOWY MEDAL - Konkurs Wina San Francisco Chronicle 2011. Cabernet Sauvignon Estate 2007 to pomyślny rocznik. Sezon wegetacyjny wytworzył najgrubsze i najbardziej aromatyczne skórki, jakie kiedykolwiek uprawialiśmy. Mocna i złożona, jej krucza cera odsłania kobiecy styl, średnie ciało i gęste aromaty świeżych jagód, czekolady, porzeczki, cynamonu, fiołków i goździków. Jest to rocznik dojrzewający przez 24 miesiące w beczkach z francuskiego dębu. Nasze małe, ręcznie robione wina powstają przy minimalnej interwencji, co odzwierciedla pełny wpływ naszej winnicy na proces produkcji wina. Nasza winnica posiadłości produkuje winogrona o niskiej wydajności i wysokiej jakości, które są miażdżone i usuwane z łodyg w ciągu kilku minut od ręcznego zbioru. Produkujemy około 2000 skrzynek rocznie win spójnych, zbilansowanych, o niskiej zawartości siarczynów, wegańskich, bezglutenowych, niezawierających GMO i przyjaznych naturze win.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn