Gulasz Z Kapusty

Gulasz Z Kapusty
Gulasz z kapusty może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka soli i pieprzu, oliwa z oliwek, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Spróbuj Ww Gulasz Z Kapusty, Gulasz z dorsza i kapusty, oraz Gulasz Z Kapusty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pory pokroić w plasterki, cebulę zmielić, marchew pokroić w kostkę i kapustę posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2
Podsmażyć cebulę i marchew w dużym garnku, aż cebula są przezroczyste i marchew zacząć miękki. Tymczasem na innej patelni lekko podsmaż kapustę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj pory do garnka z cebulą i marchewką i gotuj przez kolejne kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj pomidory i bulion warzywny do garnka wraz z czosnkiem i liśćmi laurowymi. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do gotować. Kiedy kapusta zacznie brązowieć, dodaj ją do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Niech gotować na wolnym ogniu przez kolejne 10-15 minut, aż wszystkie warzywa będą miękkie. Uważaj, aby nie były zbyt miękkie. Doprawić świeżymi lub suszonymi ziołami, dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Zioła SuszoneZioła Suszone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6
Podawać z ciabattą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiabattaCiabatta
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia78
Magazyn