Gulasz z jagnięciny z wierzchem ziemniaczanym Russet

Gulasz z jagnięciny z wierzchem ziemniaczanym Russet
Gulasz z jagnięciny z Russet Potato Top może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 849 kalorii, 25g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, oliwę z oliwek, jagnięce golonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 91%. Spróbuj Aromatyczny Gulasz Z Jagnięciny, Jagnięca golonka i ziemniaczane Curry, oraz Ciasto z jagnięciną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zacznij od przygotowania trzonków: na dużym talerzu doprawić mąkę dużą ilością soli i pieprzu, a następnie lekko pogłębić kawałki trzonu. Ustaw duży, ciężki garnek lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodać 2-liczyć oliwy z oliwek, a następnie ostrożnie dodać trzonki do garnka i brązowy na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Wyjąć trzonki na talerz i odstawić. Wrzucić czosnek, marchew, cebula, liść laurowy, tymianek i goździki. Gotować przez 2 do 3 minut, przyrumienić warzywa, następnie dodać wino, bulion wołowy i na koniec jęczmień. Oddaj trzonki na patelnię. Przykryć i piec w piekarniku przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
WarzywaWarzywa
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
JęczmieńJęczmień
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Podczas gotowania przygotować skórkę ziemniaczaną i masło czosnkowo-Pietruszkowe: czosnek posiekać, skropić oliwą z oliwek i posypać solą. Naciśnij i rozgnieść czosnek z płaskim ostrzem noża, aby utworzyć pastę. Złóż posiekaną natkę pietruszki. Masło rozpuścić w małym garnku z sosem i dodać mieszankę czosnkowo-pietruszkową. Gotować na małym ogniu przez 5 minut i odstawić. Ziemniaki obieramy i kroimy na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
SOSSOS
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
NóżNóż
6
Po gotowaniu gulaszu przez 2 godziny, wyjąć z piekarnika i ułożyć ziemniaki na górze, aby całkowicie przykryć gulasz - być może będziesz musiał pokroić niektóre kawałki ziemniaków mniejsze, aby pasowały.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wstawić z powrotem do piekarnika i piec przez 30-45 minut lub do czasu ugotowania ziemniaków, następnie zalać masłem czosnkowo-pietruszkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać gulasz przyozdobiony gałązkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
GulaszGulasz
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn