Gulasz z jagnięciny i karczocha

Gulasz z jagnięciny i karczocha
Gulasz z jagnięciny i karczocha może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, wino, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Gulasz Z Karczocha I Jagnięciny, Gulasz z jagnięciny, karczocha i pomidora, oraz Garnek Garnek Grecki Gulasz Z Jagnięciny, Karczocha I Cebuli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść grzyby w misce i przykryj wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Odstawić na 20 minut. Grzyby odcedzić z cieczy, zastrzegając płyn; grzyby drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Dodać połowę jagnięciny; gotować 4 do 5 minut lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Wyjąć jagnięcinę z patelni; odstawić. Powtórz procedurę z 1 łyżeczką oleju i pozostałą jagnięciną; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Podgrzać pozostałą 1 łyżeczkę oleju na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodaj cebulę, i smażyć 2 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
8
Dodać jagnięcinę, karczochy i 6 kolejnych składników. Wymieszaj posiekane grzyby i reserved mushroom liquid. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 40 minut lub aż jagnięcina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
9
Połączyć mąkę i 2 łyżki wody w małej misce, mieszając trzepaczką; dodać do gulaszu. Gotować na średnim ogniu 5 minut. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 32 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn