Gulasz z jagnięciny i grzybów
Gulasz z jagnięciny i grzybów może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 36g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz czosnek, marchew, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz z jagnięciny i grzybów, Gulasz Jagnięcy, oraz Gulasz Jagnięcy.
Instrukcje
W szybkowarze 6-quart na dużym ogniu, często mieszać jagnięcina aż zbrązowieje, o 15 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć jagnięcinę do miski.
W międzyczasie opłucz grzyby pospolite, przyciąć końce łodygi i grzyby ćwiartkowe. Spłucz shiitakes, Odrzuć łodygi i pokrój czapki.
W kuchence, wymieszać wspólne grzyby, shiitakes, cebula, marchew, czosnek, i pancetta aż cebula są lekko rumiane, o 10 protokół.
Dodaj jagnięcinę i soki, wino, bazylia, rozmaryn i goździki.
Uszczelnienie kuchenki. Zgodnie z instrukcjami producenta, doprowadzić do maksymalnego ciśnienia (15 lb.); dostosuj ciepło, aby ustabilizować szybkość gotowania. Gotować 20 minut. Szybko zwolnij ciśnienie, płynąc zimną wodą przez patelnię.
Otwórz patelnię. W razie potrzeby należy wyrzucić goździki.
Dodaj groszek do patelni.
Skrobię kukurydzianą wymieszać z 2 łyżkami wody i wymieszać, następnie dusić na dużym ogniu do zagotowania. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać z puree ziemniaczanym lub gotowanym ryżem.