Gulasz Z Fasoli Meksykańskiej (

Gulasz Z Fasoli Meksykańskiej (
Gulasz z fasoli meksykańskiej (jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 255 kalorii, 16G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli i pieprzu, ząbki czosnku, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 96%. Spróbuj Gulasz Z Wołowiną I Fasolą Po Meksykańsku, Gulasz Meksykański, oraz Gulasz Wołowy Po Meksykańsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz fasolę, czosnek, cebulę i liście laurowe w średnim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj wystarczająco dużo wody, aby osiągnąć około 1 1/2 cala nad fasolą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
3
Dodaj więcej wody, jeśli ziarna wchłaniają zbyt dużo płynu. Fasola powinna być soupy po zakończeniu, z dużą ilością płynu pozostał. Fasolę doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
4
Kadzi fasolę i płyn do gotowania do miski zupy i udekorować meksykańską crema, kolendra i posiekaną białą cebulę. Alternatywnie fasola może być osuszona i używana jako nadzienie do miękkich tacos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
Cebula BiałaCebula Biała
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Grzanki, Do DekoracjiGrzanki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
ChochlaChochla

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia99
Magazyn