Gulasz z fasoli i wołowiny (Estofado de Frijoles y Carne)

Gulasz z fasoli i wołowiny (Estofado de Frijoles y Carne) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 25g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 49 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wołowinę, babkę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz z soczewicy i wołowiny (Estofado de Lentejas con carne), Gulasz wołowy w sosie pomidorowym (Estofado de Res), oraz Carne con Papas (gulasz z wołowiny i ziemniaków) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę umyć i moczyć przez noc w zimnej wodzie.
Fasolę odcedzić i wrzucić do wolnej kuchenki.
Umieść cebulę, czosnek, cebulę i czerwoną paprykę w robocie kuchennym.
Dodać wołowinę do powolnej kuchenki z fasolą i zalać wodą.
Dodaj posiekane warzywa, startą marchewkę i zmielony kminek. Dobrze wymieszać.Przykryć garnek i gotować na wysokiej przez 5 godzin lub aż fasola będzie miękka.
Dodać babkę, doprawić solą i pieprzem i gotować jeszcze 30 minut.
Dodać posiekaną kolendrę i podawać z białym ryżem i hogao.Jeśli używasz normalnego garnka:fasolę umyć i moczyć przez noc w zimnej wodzie.
Fasolę odcedzić i umieścić w dużym garnku i dodać wodę, wołowinę, posiekane warzywa, marchew i kminek. Na średnim ogniu doprowadzić fasolę do wrzenia, następnie przykryć garnek i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Pozostawić fasoli gotować aż prawie miękkie, około 2 godzin.Gdy fasola będzie prawie miękka, dodaj plantany, sól i pieprz. Przykryć i gotować przez kolejną godzinę lub aż fasola są w pełni ugotowane. (
W razie potrzeby dodać dodatkową wodę).
Dodać posiekaną kolendrę i podawać.