Gulasz z dyni curry z pieczoną Pepitą
Curry gulasz z dyni z pieczoną Pepitas jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka dyni, kolendry, pepitas i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako zupa. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Łatwa zupa dyniowa z Tamari Pepitas, Chrupiące Pieczone Pepitas (Pestki Dyni), oraz Świeże ciasto dyniowe ze słoną pieczoną Pepitą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj pory; smażyć do miękkości, o 4 protokół. Wymieszać imbir i kolejne 3 składniki; gotować 1 minutę.
Dodać wodę i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, aż dynia będzie miękka, o 15 do 20 protokół. Wymieszać fasolę i następne 3 składniki; gotować, aż fasola są podgrzewane przez, O 2 do 3 protokół.
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj pepitas, i smażyć, mieszając często, aż lekko rumiane, o 2 do 3 protokół. Kadzi dusić w płytkich miseczkach i góry każdej porcji z 1 łyżką pieczonymi pepitas.