Gulasz Z Dyni
Gulasz z dyni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 12g tłuszczu i w sumie 393 kalorii. Ten przepis służy 10. Za 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś sól, dynię, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sól, możesz podążać za tym daniem głównym z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Gulasz Z Dyni, Gulasz Z Dyni Pueblo, oraz Gulasz wieprzowy z dynią.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku brązowe mięso w 2 łyżkach oleju.
Dodaj wodę, ziemniaki, marchew, zielony pieprz, czosnek, cebulę, sól i pieprz. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny. Dodaj bulion i pomidory. Umyj dynię; pokroić na 6 do 8 cali. okrąg wokół górnej łodygi.
Usuń górę i odłóż na bok; wyrzuć nasiona i poluzuj włókna od wewnątrz.
Umieść dynię w płytkiej, mocnej blasze do pieczenia. Łyżka gulaszu do dyni i wymień górę.
Posmaruj dynię pozostałym olejem.
Piec w temperaturze 325° przez 2 godziny lub tylko do miękkości dyni (nie przesadzaj).
Podawaj gulasz z dyni, zgarniając trochę dyni z każdą porcją.