Gulasz z ciecierzycy i kiełbasy
Gulasz z ciecierzycy i kiełbasy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 552 kalorie, 25g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, bulion warzywny, kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz Z Kiełbasą Z Ciecierzycy, Kataloński gulasz z ciecierzycy i kiełbasy, oraz Pikantny Gulasz Z Kurczaka I Ciecierzycy.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 5 do 7 protokół.
Dodać kiełbasę i gotować, kruszenie go drewnianą łyżką, aż rumiane, o 8 protokół.
Dodaj pastę pomidorową i gotuj, mieszając, przez 2 minuty. Wymieszać pietruszkę i kolendrę i gotować przez 1 minutę więcej.
Dodać bulion i ciecierzycę i doprowadzić do wrzenia.
Dodać zamrożony szpinak i dusić, częściowo przykryte, przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu widelcem, aby oddzielić liście. Wymieszać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.Chleb tostowy, jeśli jest używany, podzielić między poszczególne miski i łyżką gulaszu na wierzchu.