Gulasz Z Chleba Kukurydzianego

Gulasz Z Chleba Kukurydzianego
Gulasz z chleba kukurydzianego może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Jest idealny do Jesień. Mieszanka maślanki, ser cheddar, bulion warzywny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Toskański gulasz wołowy z miodowym chlebem kukurydzianym, Późne lato gulasz warzywny z brązowym masłem chleb kukurydziany, oraz Bezglutenowe wegańskie bułki kukurydziane i babeczki kukurydziane (100% pełnoziarniste).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Kruszyć chleb kukurydziany do miski robota kuchennego. Impuls 6 do 8 razy lub aż grube okruchy tworzą (około 5 szklanek grube okruchy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozłóż okruchy na blasze do pieczenia 15 x 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w 400 przez 15 minut lub do lekko tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Podsmażyć szalotkę i czosnek w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 3 minut lub do miękkości. Wymieszać w okruchy, bulion, i następne 4 składniki; gotować, mieszając często, 10 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje do chleba kukurydzianego. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Gunderloch Estate Riesling Dry
Gunderloch Estate Riesling Dry
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn