Gulasz z Bratwurst i dyni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Bratwurst i dyni gulasz spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 111 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz kminek, wodę, piżmak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, Gulasz Z Dyni, oraz Gulasz z dyni i czerwonej soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj squash: Odklej skórę obieraczką do warzyw. Przyciąć górę i dół.
Odetnij szyję od żarówki squasha. Połówki każdego kawałka wzdłuż i zeskrobać nasiona.
Pokroić squasha w 1-calowe kostki i odstawić.
Rozgrzać olej w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Gdy mieni się, dodać kiełbasę i gotować, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane na całym, o 15 do 20 protokół.
Wyjąć na talerz i odstawić.Odstawić patelnię na średnie ciepło, dodać cebulę i czosnek, doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 10 protokół.
Dodaj squash i ziemniaki i gotować, aż ziemniaki dopiero zaczynają brązowieć, o 5 protokół. Wymieszać z kminkiem i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodaj pomidory, ich soki i wodę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa są przetargu widłowego, o 45 minut do 1 godziny. Kiełbasę pokroić na 1/2 cala rund i dodać do patelni wraz ze szpinakiem. Gotować, aż kiełbasa jest podgrzewany przez i szpinak zwiędnie, o 2 protokół.