Gulasz Z Bochenka Mięsa
Gulasz mięsny wymaga około 2 godziny i 5 minut od początku do końca. To danie główne ma 532 kalorii, 32G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,55 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga ziemniaków, cebuli, pieprzu i cebuli. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Meat Loaf, Meat Loaf, oraz Najlepszy W Historii Meat Loaf.
Instrukcje
Ziemniaki, całą cebulę i marchewkę włożyć do holenderskiego piekarnika. Zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 15 minut.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj mleko, jajko, bułkę tartą, posiekaną cebulę, sól i pieprz. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj bochenek na dużej brytfannie.
Odcedź warzywa; ułóż wokół bochenka.
Połącz zupę, wodę, brązowy cukier i musztardę; polać klopsikiem i warzywami.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1-1/2 godziny lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°, a warzywa będą miękkie.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 55 dolarów za butelkę.
![Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon]()
Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon