Włoski gulasz ze szpinakiem to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 253 kalorie, 31g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 183 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, parmezan, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Gulasz włoski ze szpinakiem, Gulasz z konfetti pierogi, oraz Gulasz z kurczaka i pierogi.
Instrukcje
1
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane; odcedzić. Wymieszać z sosem spaghetti, grzybami i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Makaronu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło.
3
W średniej misce, mix Bisquick mix, szpinak, ser i mleko do miękkich form ciasta. Upuść ciasto przez 10 łyżek na gorącą mieszankę spaghetti.