Gulasz Wyoming
Gulasz Wyoming może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Mieszanka mięsa tenderizer, rosół z kurczaka, skondensowany krem z rosołu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać schłodzone półksiężycowe rolki obiadowe, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta Karmelowo-Jabłkowa Chrupka jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Jagnięcy Wyoming, Wyoming Coleslaw, oraz Wyoming Cowboy Cookies.
Instrukcje
Podgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Posypać mięso tenderizer nad kostkami wołowiny, i gotować na gorącej patelni, aż rumiane.
Odcedzić nadmiar soku. W małej misce, wymieszać bulion z kurczaka, krem z rosołu i zupy cebulowej mix.
Zalać mięso, zmniejszyć ogień do minimum i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Dodaj mrożone warzywa gulasz na patelni, i gotować na wolnym ogniu 10 więcej minut. Rozwiń ciasto półksiężycowe i ułóż na wierzchu patelni jak ciasto.
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, lub do góry jest złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika i podawać.