Gulasz Wołowy Z Wyspy
Gulasz wołowy z wyspy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 415 kalorii, 31g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9 i kosztuje $2.03 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz melasę, mielony imbir, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz Ze Skorupiaków Z Wyspy Toskańskiej, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Slow Cooker Island Beef.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku; dodać wołowinę, brązowienie ze wszystkich stron.
Dodaj pomidory, cebulę, pieprz i sól.
Połącz wodę, melasę i ocet; wymieszaj z mieszaniną wołowiny. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 godzinę i 15 minut lub aż wołowina będzie miękka. Wymieszać z marchewką, rodzynki, i imbir; dusić dodatkowe 30 minut lub aż marchew będzie miękka.
Wyjąć pieczeń z patelni. Oddzielić pieczeń na kawałki wielkości kęsa i rozdrobnić 2 widelcami. Powrót rozdrobnione pieczeń na patelnię.