Gulasz Wołowy Z Wyspy

Gulasz Wołowy Z Wyspy
Gulasz wołowy z wyspy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 415 kalorii, 31g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9 i kosztuje $2.03 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz melasę, mielony imbir, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz Ze Skorupiaków Z Wyspy Toskańskiej, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Slow Cooker Island Beef.

Instrukcje

1
Mięso wołowe w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku; dodać wołowinę, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Dodaj pomidory, cebulę, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Połącz wodę, melasę i ocet; wymieszaj z mieszaniną wołowiny. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 godzinę i 15 minut lub aż wołowina będzie miękka. Wymieszać z marchewką, rodzynki, i imbir; dusić dodatkowe 30 minut lub aż marchew będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Wyjąć pieczeń z patelni. Oddzielić pieczeń na kawałki wielkości kęsa i rozdrobnić 2 widelcami. Powrót rozdrobnione pieczeń na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia30
Magazyn