Gulasz wołowy z Teksasu
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych i całych 30 przepisów do swojego pudełka z przepisami, gulasz wołowy z Teksasu może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 1,4 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 33 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 259 kalorii . Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut . Jest idealna na jesień . Jeśli masz pod ręką wodę, pomidory z puszki, czosnek w proszku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 71% wyniku , co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak gulasz teksański , gulasz w stylu rancza teksaskiego i grill wołowy z Teksasu .
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu smaż wołowinę, aż przestanie być różowa, w razie potrzeby dodając olej; odpływ.
Dodać cebulę, czosnek w proszku, pieprz i wodę; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut lub do momentu, aż mięso będzie prawie miękkie.
Dodaj pomidory, kminek i sól; wrócić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.