Gulasz wołowy z pieczarkami

Gulasz wołowy z pieczarkami
Gulasz wołowy z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 459 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać consomme wołowiny, czosnek, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Gulasz wołowo-jęczmienny z grzybami, Gulasz wołowy z grzybami Shiitake, oraz Staromodny gulasz wołowy z pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę posypać mięsem. Wrzuć do płaszcza.Roztopić masło z oliwą z oliwek w ciężkim garnku. Podsmaż mięso na dużym ogniu partiami; Usuń na talerz, gdy będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj szalotki i czosnek na patelni( bez czyszczenia); saute przez 2 minuty na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać grzyby i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Wlać wino i consomme (i dodać dodatkowe pół puszki wody w tym czasie, jak również.) Następnie dodać sól i pieprz do smaku i wymieszać. Doprowadzić do wrzenia, a następnie dodać z powrotem do mieszanki rumiane mięso. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj gałązki tymianku do garnka.Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 do 45 minut. Po tym czasie wymieszaj 2 łyżki mąki z odrobiną wody i wlej do gulaszu. Pozostawić do gotowania i zagęścić jeszcze dziesięć minut. Wyłączyć ogień i pozostawić gulasz na 15 do 20 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn