Gulasz Wołowy Z Dyni
Gulasz wołowy z dyni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2006 kalorie, 163g białka, oraz 103g tłuszczu. Na 8,86 zł / porcja, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer boczek, bulion wołowy, piżmową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gulasz z wołowiny i dyni, Gulasz z wołowiny i dyni w powolnej kuchence-odżywianie mojej rodziny, oraz Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i mieszać boczek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową; osuszyć na ręcznikach papierowych.
Rozgrzać sos w tej samej patelni.
Mięso posypać mąką; dodać do patelni. Gotować, aż równomiernie rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodać bulion i pomidory; doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Przykryć; dusić na małym ogniu 1 godzinę.
Dodać squash; gotować 20 min.
Dodać brokuły; gotować 10 min. albo dopóki mięso i Kabaczek nie będą miękkie.
Przed podaniem wymieszać z boczkiem.